Kokku kandideeris sellele aule neli telefoni. Huawei P30 Pro, Apple'i iPhone 11 Pro, OnePlusi 7T Pro ja Samsungi volditav telefon Galaxy Fold. Mõnevõrra üllatuslikult noppis hiidude seast võidu OnePlus. Kohtunike sõnul avaldas neile telefoni puhul enim muljet selle tehniline võimekus - protsessori töökiirus, kiire laadimine ning hea tarkvara. Samuti kiideti OnePlusi uusima seadme head ja konkurentsivõimelist hinda.

Üldjoontes võib kohtunike välja tooduga nõustuda. OnePlus pakub tõepoolest lipulaevade hinnaklassi odavamas ääres väga häid telefone, mis paistavad silma näiteks 90 hertsise värskendussagedusega ekraani poolest ning mis kallimatele lipulaevadele millegagi alla ei jää. Tegemist on kindlasti väga hea telefoniga ning võib nõustuda ka sellega, et ühe parimaga, mis eelmisel aastal ilmavalgust nägi.

Juba lähikuudel (tõenäoliselt mais) peaks OnePlus tutvustama ka uut mudeliseeriat, mis kuulujuttude järgi võib koosneda koguni kolmest mudelist - OnePlus 8 Litest, OnePlus 8-st ja OnePlus 8 Prost. Tegemist oleks vastavalt siis odavama, keskklassi ja kallima mudeliga. Tõenäoliselt on ka nende puhul oodata mitmeid uusi funktsioone ja omadusi, mis telefonifännide seas elevust tekitavad. Näiteks on spekuleeritud selle üle, et Pro mudelil võib esikaamera olla ekraani all peidus, samuti tuleb telefon suure tõenäosusega 120 hertsise värskendussagedusega ekraaniga.

Kuid ka teised suured telefonitootjad ei jäänud auhindadest ilma. Samsung sai auhinna mobiilivaldkonnas usaldust tekitava innovatsiooni vallas oma Knox turvaplatvormiga, Huawei noppis mitmeid auhindu innovatsiooni eest 5G, pilvetehnoloogia ja tehisintellekti vallas. Apple'ile aga auhinnasajus tunnustust ei jätkunud.