Kuigi odavad ja keskklassi telefonid on üldiselt juba üllatavalt head, on Lumial uue leivaisa all suur lisaeelis: Microsofti paljukasutatud nimekad programmid Office'iga eesotsas.

Ja nüüd siis värske arenguna midagi eriti magusat: Lumia uus mudel 435 saab hinnaks kõigest 69 eurot pluss käibemaks. 80 dollariga Office taskus nagu Engadget tabavalt märkis. Nii odavalt polegi Lumiat varem saanud, kui kasutatud mudelid välja arvata.

435 on üldiselt täitsa augustis ilmunud odavmudeli 530 moodi (4-tolline WVGA ekraan, 1,2 GHz Snapdragoni kiip). Eelkäijast kaks korda rohkem on õnneks muutmälu ja salvestusruumi, ehk 1 GB RAM ja 8 GB failidele.

Microsoft ütleb muuseas, et 435 on "esimene 400-seeria Lumia". See viitab võimalusele, et tulekul on teisigi põnevaid eriti odavaid Lumiaid.

Täiendusi saab ka 500-seeria. Mudel 532 on näitajatelt täitsa nagu 500, aga 5-tollise ekraani asemel on 4-tolline WVGA. Selle hind on 79 eurot pluss käibemaks.

Nii 435 kui ka 532 ilmuvad Euroopas, Aasias, Kesk-Ida riikides ja Aafrikas müügile veebruaris. Põhja-Ameerika peab hetkel ilmumisaega teadmata istuma, või isegi ilma kinnituseta, et seadmed üldse turule jõuavad.