Hunan Zhangjiajie rahvuslikus looduspargis Hunani provintsis asub umbes 1080 meetri kõrgune kvartsist ja liivakivist mägi, mida varem tunti vähemalt inglise keeles nimega Southern Sky Column (umbes nagu Lõunapoolne Taevasammas). Selle uus nimi on aga Avatar Hallelujah Mountain ehk 阿凡达-哈利路亚山 (kasutades hieroglüüfe).

Kohalikud ametnikud ütlevad, et "Avatari" tegijad kasutasid fotosid sellest mäest Pandora maailma väljavisandamiseks ja seega on uus nimi igati paslik. Xiaoxiang Morning Newsi andmetel leidis sellega seotud pidulik tseremoonia aset 25. jaanuaril.

"Avatar" on kujunenud Hiinas suurimaks kassafilmiks üldse. Võimud lasid hiljuti 2D-versiooni kinolevist pensionile saata. Oluliseks põhjuseks kindlasti soov teha ruumi kulukale kodumaisele projektile vaimse liidri Kong Fuzi elust, keda kehastab rahvusvaheliselt tuntud täht Yun-Fat Chow.

Mäe ümbernimetamine on Zhangjiajie elanikele kõigest üks katse maailma edukaima kinofilmi edust kasu lõigata. Kohalik valitsus on võtnud kasutusele hüüdlause "Pandora on kaugel, aga Zhangjiajie lähedal" ja turistidele pakutakse filmi inspireerinud paikadesse tuure.