The Guardiani andmeil on häkkerid praeguseks lekitanud 3,4 GB andmeid ja nõuavad nüüd ülejäänud andmete eest HBOlt miljonite dollarite väärtuses lunaraha, mille suurus pole avalikustatud. Vastasel juhul lubatakse järgmisi lekkeid. Makset nõutakse kolme päeva jooksul.

Seni lekitatud andmete seas on viie "Troonide mängu" osa esialgsed stsenaariumid ja ka tehnilised dokumendid, mis puudutavad HBO sisevõrku ja administraatorite paroole. The Verge ütleb, et üks dokument sisaldab sealjuures näitlejate isiklikke telefoninumbreid ning meili- ja koduaadresse. Lekke seas on ka kuu jagu HBO filmiprogrammiosakonna asepresidendi Leslie Coheni isiklikku meilivahetust ja veel palju salajasi dokumente.

HBO teatas ise, et nad vaatavad hetkel üle, missuguseid andmeid täpselt lekitatud on. HBO kõneisik Jeff Cusson ütles Wiredile, et hetkel pole esimeste vaatlustulemuste põhjal põhjust järeldada, et ettevõtte e-mailisüsteem tervikuna on ohustatud.

The Verge ütleb, et on ebatõenäoline, et häkkerite käes on ka "Troonide mängu" tegelikke veel teles näitamata episoode. Tõsi, eelmisel nädalal lekkis küll üks osa õigest telekuupäevast varem internetti, ent see polnud häkkeritega seotud, vaid episoodi avaldas kogemata netis HBO partner Star India.