Nad kasutavad küll projektorit, BenQ mudelit, aga ekraan puudub. Projektor saadab pildi otse basseini kohal tühjale valgele seinale.

Lahenduse loomise ja paigaldamisega tegelenud The Sound Shopi esindaja seletab: majaelanikud leidsid, et ekraan kahandaks arhitektuurilist võlu, pealegi on lagi liiga kõrgel, et ekraani sealt üles-alla sõidutada.

Seina kasutamine on veel mitmes mõttes kasulik. Nad ei pea muretsema, et basseinist lendav vesi ekraani ära rikub, ja pildi saab projekteerida nii suureks kui sein lubab, 130 tolli.

Pereliikmed naudivad kodukino peamiselt öösiti, nii et enamik inimesi ei märkaks filmide esitamist otse seinal.

Siinsesse tehnikaparki kuuluvad veel 400 ketast kugistav Sony Blu-ray pleier, neli satelliitvastuvõtjat, Vudu ressiiver, tavaline ühe ketta korraga sööv Sony Blu-ray pleier, lameekraaniga teler basseini lähedal asuva kamina kohal jm. Heli eest vastutavad Control4 meediaserver ja kõikjale majas paigutatud TruAudio kõlarid.

Seinale või teleriekraanile sisu (ja selle allika) valimiseks on pult. Sissepääsu juures asuv Control4 paneel võimaldab ka tulede kasutust ja basseiniga seonduvaid võimalusi kontrollida.