Selle tähistamiseks ilmus ka uus rakendus Facebook Stories (Lõustaraamatu Jutud?), mille kaudu inimesed hakkavad esitama lugusid elust Facebookis.

Muidugi pole sihiks koguda lugusid, kuidas inimesed tundide kaupa arvuti ees istusid ja heast silmanägemisest või rühist ilma jäid. Näiteks toodud juhtumite seas on see, kuidas Phoenixis USAs elav Holly Rose läks sõbra postituses toodud üleskutse tõttu rinnavähi uuringutele ja avastas selle endal piisavalt vara, et ravi aitaks.

Lugusid saab valida teemakaupa või kaardil paikadele klikkides, näiteks London.

Nielseni uuring veebruaris selgitas välja, et keskmine FB kasutaja kulutab sellele seitse tundi kuus.

24. septembril jõuab New Yorgi filmifestivalil toimuva esilinatuse kaudu maailma ette film "The Social Network", mis jutustab Facebooki asutajate loo ja kuidas Mark Zuckerbergist sai noorim dollarimiljardär ajaloos. Teda kehastab Jesse Eisenberg. Režissöör on kultusliku kuulsusega David Fincher (viimati "Benjamin Buttoni uskumatu elu").

Vasakpoolsel pildil Mark Zuckerberg päriselus (foto: AFP), keskel filmi poster ja paremal kaader filmist. Seal vasakul on peamiselt poplauljana tuntud Justin Timberlake, kes kehastab Facebook Inc (firma) esimest presidenti Sean Parkerit. Paremal aga Eisenberg Zuckerbergi nahas.