Iga hea idee ei leia muidugi piisavalt toetajaid (kui projekti autorite küsitud summat kindlaks ajaks kokku ei saada, annab Kickstarter kõigile raha tagasi) ja vahel leiab mõni totakas idee üllatavalt palju toetajaid.

Aga põnev on selline skeem või ärimudel küll, eriti nimelt Kickstarteri näol, kus leidub meeletu kogus eri projekte.

Aga kuidas kõigi nende Kickstarteris tuule tiibadesse saanud toodetega mugavalt tutvuda? Seni polnudki head varianti, aga nüüd eksisteerib see Amazoni loodud veebilehe näol.

Amazonil on varasemast käigus selline kanal nagu Launchpad, mis promob idufirmade tooteid. Nüüd siis eraldi kanal just Kickstarteri kasvandike jaoks!

ekraanitõmmis

Kraam jaguneb kuude kategooriasse: Electronics, Wireless Accessories, Home & Kitchen, Books, Movies & TV ja Toys & Games. Eesti keeles siis elektroonikaseadmed, juhtmeta lisavidinad, kodu ja köök, raamatud, filmid & TV ja lelud & mängud.

Mitmed asjad on esindatud rohkem kui ühes kohas, näiteks Oculusi VR-peakomplekt Rift on nii elektroonikaseadmete kui ka juhtmeta lisavidinate hulgas. Ikka selleks, et huviline kergemini leiaks, mis teda paelub.

Kaardi- ja lauamängude huviline peatub kindlasti pikemalt sektsioonis Toys & Games, aga seal leidub ka Kickstarteris hoogu kogunud videomänge.

Ühisrahastust kasutavad tänapäeval ka väga nimekad videomängutegijad, mitte ainult mingid marginaal-anomaaliad. Uudise koostamise hetkel siiski leidub siin miskipärast ainult üks toode, indie-teos Battle Worlds: Kronos (PlayStation 4).