Ultimate Ears’i omandamisega soovib Logitech laiendada oma digitaalset heli edastavate toodete valikut. Logitechil on juba praegu olemas rida digitaalse muusika kuulamiseks mõeldud koduseid ja kaasaskantavaid kõlareid ning ettevõte on üks maailma tuntumaid arvutikõlarite ja kõrvaklappide tootjaid.

“Ultimate Ears sobitub väga hästi Logitechi ja meie helitoodetega,” sõnas Alo Johandi, Logitechi Baltimaade müügijuht.“Ultimate Ears’i arengut on algusest peale tagant tõuganud soov olla innovaatiline ning pakkuda täiuslikku helikogemust, samuti on neil tugev otsene side oma klientidega.

Logitechigi edu taga on põhjalik klientide vajaduste tundmine ja uuendusmeelsus, mille tulemusena valmivad digitaalset elustiili igakülgselt täiendavad tooted. Koos saame pakkuda veel paremaid lahendusi nii muusika kuulamiseks, arvutimängude mängimiseks, videote vaatamiseks või muul moel digitaalsesse maailma sukeldumiseks.” Ultimate Ears’i (Irvine, California) kvaliteetsed ja mugavad kõrvaklapid on loonud laia ringi ustavaid kliente nii professionaalsete muusikute, helirežissööride kui ka laiatarbe muusika kasutajate hulgas. Ettevõte asutati 1995.aastal ja eesmärgiga vastata muusikute lavavalistele nõudmistele loodi esimesed kõrgetasemelised kahesuunalised kõrva paigutatavad helimonitorid.

Tänapäeval kasutab ligikaudu 75% rokkmuusikutest laval esinedes Ultimate Ears’i custom-fit kõrvamonitore. Alates 2005.aastast on Ultimate Ears laiendanud oma patenteeritud tehnoloogiat kasutades oma tootevalikut kõigile muusikafännidele mõeldud universal-fit kõrvaklappide näol.

Laiatarbe tootevaliku hinnad algavad ca 400 kroonist ning võivad spetsiifilisemate toodete puhul ulatuda kuni 12 000 kroonini. Ultimate Ears’il on ligikaudu 40 töötajat.