Vahendame LG pressiteadet:

Smart Video silmatuvastustehnoloogia tunneb ära vaataja silmade positsiooni ning oskab sellele vastavalt videot automaatselt peatada või käivitada. Kui vaataja silmad pole enam ekraanile fokusseeritud, siis näeb seda telefoni esimene kaamera ning video läheb automaatselt pausile. Kui kasutaja taas pilgu ekraanile pöörab, siis jätkab video samast kohast.

Lisaks Smart Videole on Optimus G Pro’l ka maailma esimene Dual Camera funktsioon, mis on äsja Koreas välja tulnud Optimus G Pro rakenduse Dual Recording edasiarendus. Dual Camera oskab eesmise ja tagumise kaameraga samaaegselt pilti teha, luues nõnda pilt-pildis kompositsiooni.

“LG püüab pidevalt kasutajatele innovaatilisi rakendusi luua, et toote väärtus nende jaoks kasvaks,” ütles LG Electronics Mobile Communications Company president ja tegevjuht Dr. Jong-seok Park. “2013. aastal eristab nutitelefone peale riistvaraliste näitajate ka nende võime pakkuda head kasutajakogemust.”

Smart Video ja Dual Camera rakendused on osa Value Pack uuendusest, mida pakutakse järgmisel kuul Korea turul Optimus G Pro uuenduseks. Tulevikus on võimalik neid rakendusi ka teistele LG tippklassi telefonidele peale panna.

Value Pack’i uuenduspaketti kuuluvad veel:

  • Magic Remote Pad ja Text Keypad QRemote funktsiooni jaoks. Need uued rakendused on mõeldud spetsiaalselt LG Smart TV jaoks, et teha Optimus G Pro mugavaks teleripuldiks.
  • Smart LED Lighting, millega on valgustatud Optimus G Pro kodunupp, uuendatakse nõnda, et kasutajad saavad valida selle värvi vastavalt oma kontaktidele. Vilkuv LED valgustus võimaldab lihtsalt ära tunda, kes parasjagu helistab, kellelt on lugemata sõnum või e-kiri.
  • Video Pause/Resume abil saavad kasutajad videot salvestamise vältel pausile panna ja taas käivitada.
  • Color Emoticons – esimesed värvilised naerunäod Androidi telefonis, et tekstisõnumid oleks isikupärasemad.