EL9500 on LG esimene orgaaniliste valgusdioodide (OLED) tehnoloogial valmistatud ülikerge teler, läbimõõduks 3,2 millimeetrit. Ekraan on 15tolline, mis on seni turulolevatest OLED-tehnoloogial valmistatud telerite ekraanidest kõige suurema läbimõõduga.

OLED-tehnoloogia baasil valmistatud ekraanides kasutatakse helendavaid materjale. Nende pildikvaliteet on parem, nad tarbivad vähem voolu ja on tavalistest taustavalgustust vajavatest LCD-ekraanidest oluliselt õhemad. Kaal on peaaegu olematu, kui pressiteadet uskuda.

120Hz Live Scan hoolitseb teleri selge pildi eest ning Clear Voice II ja Trusurround XT tehnoloogiad tagavad suurepärase helikvaliteedi. SIMPLINK HDMI abil saab telerit ühendada teiste majapidamises olevate audio- ja videoseadmetega. LG EL9500 on täielikult plii- ja elavhõbedavaba. Eestis saadaval mai lõpust.

Mai jooksul saabuv LX9500 on tootja esimene LED 3D teler. See loob "lummava pildi" tänu 10 000 000 : 1 dünaamilisele kontrastsusele ja TruMotion 400Hz tehnoloogiale. Seade toetab Multi Picture formaati, mis tähendab antud juhul seda, et vaatajad saavad faile konverteerimata neid vajadusel otse 3D kaameratest vaadata.

Teleris on muuhulgas sisseehitatud Skype'i tarkvara, mis laseb kasutajatel teha Skype'i videokõnesid. LX9500 ilmub 47- ja 55tollise ekraaniga.

LG on oma eesmärgiks võtnud müüa 2014. aastaks üle 80 miljoni 3D-teleri ning loodab juba käesoleval aastal saavutada 25protsendilise turuosa. LG plaanib täiendada oma 3D-tehnoloogia toodete valikut uute 3D LED LCD ja plasma teleritega (läbimõõdud 42 kuni 150 tolli), 3D Blu-ray mängijatega ja maailmas esimeste täiskõrglahutust toetavate 3D-projektoritega.