LG tutvustab oma tänavust G-d ehk mudelit G4 õige pea, spetsiaalsel suurüritusel, mis toimub 28. aprillil. Ja pole põhjust kahelda, et tootja kavatseb taset hoida ka tänavusel ringil.

LG on oma uudistoote headuses koguni nii kindel, et kavatseb 4000 eksemplari maailmas tasuta laiali jagada. Ja mitte lihtsalt staaridele või tehnoloogiaajakirjanikele, vaid ka tavainimestele.

See ei tähenda siiski LG tänavuse tipptelefoni päriseks endale saamist, vaid võimalust G4 kuni kuu aja jooksul kasutada. Aga sellest kindlasti piisab, et kindlaks teha, kas seade ostmist väärib.

4000 nutikat kõnetoru jagatakse laiali eri riikide inimestele (Türgi, Indoneesia, Singapur, USA, Hiina, India, Brasiilia, Ühendkuningriik, Kanada, Jaapan, Mehhiko, Prantsusmaa, Saksamaa, Hongkong), kes saavad selle võimaluse sotsiaalmeedia-kampaaniates osaledes. Täpsem info ilmub eri kanalites LG lehtedel.

Nagu näha, Eestit siin nimekirjas pole. Ju siis ei pidanud LG oma G3 müüginumbreid kokku lüües meie kaluriküla piisavalt tähtsaks, et siin eraldi vaeva näha.

28. aprilli tutvustusürituse järel saame G4 kohta lähemalt teada, kaasa arvatud loodetavasti selle ilmumisaja ja hinna.