LG KU580 võimaldab kasutajatel kogeda võimsat muusikaelamust tänu telefoni sisseehitatud mp3-mängijale, mis toetab 3D helilahendusi ja “Personal Music Composer” funktsiooni (isiklik helilooja). Kõiki tegevusi saab sujuvalt kontrollida personaalarvutist kasutades spetsiaalset tarkvara, teatab LG Electronic’u PR-teenistus. See teeb lihtsaks muusika allalaadimise ja personaalarvutist muusika telefoni tõstmise ning esitusloendi haldamise.LG KU580 toetab täiustunud muusikafunktsionaalsust spetsiaalse muusika kiirklahvi, FM raadio ja lennurežiimi abil. Muusika kiirklahv võimaldab kasutajatele lihtsa ligipääsu MP3-mängijale — kõigest ühe klahvivajutusega. Lennurežiimis on raadio funktsioon välja lülitatud, tagamaks häirete vältimise lennukite või haiglate ülitundlikes seadmetes. Kuna selles režiimis ei saa mobiiltelefon vastu võtta ega teha kõnesid, saavad kasutajad muretult nautida kõiki ülejäänud telefoni funktsioone.

Telefoni laia LCD’ga, mis muudab ekraani kasutamise mugavamaks, saavad kasutajad vaadata originaalvideosid sama hea kvaliteedi ja kontrastsusega nagu televiisorist. Selle laia vaatenurgaga LCD ekraaniga toetab telefon täiustatud video-, telefoni- ja kaamerafunktsioone. Juhtmeta EDGE ja UMTS toega, mis on kolm korda kiirem kui GPRS, võidavad kasutajad eelise ka internetis surfamisel ning info allalaadimisel telefoni.

“Muusika on kindlasti oluline osa meie elust, eriti nooremate mobiiltelefonide kasutajate seas, kes soovivad mitte ainult niisama kuulata, vaid tahavad, et neil oleks võimalus oma helisid ka visualiseerida. Vastavalt muutuvatele tarbijate trendidele ja elustiili ning maitse muutumisele on viimasel ajal nõudlus muusikalise telefoni järgi oluliselt kasvanud,” kommenteerib Eric Woo, LG Electronics Läti mobiiliorganisatsiooni direktor. “LG Electronics kui mobiilse elustiili innovaator tutvustab enesekindlalt täiustatud muusikatelefoni LG KU580, et Teie varjatud emotsionaalsed tarbijavajadused saaksid täidetud.”, lisab Eric Woo. “LG KU580’s tahtsime me pakkuda muusikaentusiastidele täiustatud mobiiltelefoniseadet, mida nad saaksid kasutada oma muusikalise kogemuse maksimaliseerimiseks ja oma isikupära ning stiili peegeldadamiseks läbi LG keerulise modernse disaini. Mobiiltehnoloogia ja disaini liidritena soovime me tutvustada Teile fantastilist konkurentsivõimelise hinnaga seadet, millega muusikaarmastajad võivad end kindlalt tunda.”

Saledasse ja stiilsesse LG KU580’i on sisse ehitatud 2.0 megapiksline kaamera, FM raadio, Bluetooth 2.0 EDR, kiire USB 2.0, samuti teised põhilised funktsioonid nagu videotelefonside, helisalvestus, lennurežiim ja multitegumtöö. Teised lisad sisaldavad 45MB sisemälu ja laiendatavat MicroSD pesa multimeedia failide allalaadimiseks, et olla vastavuses kasutaja vajadustega. Samuti aku pikka eluiga, mis võimaldab üle üheksa tunni muusikaesitusi. Mobiiltelefon võimaldab viis tundi rääkimisaega ja püsib üle 300 tunni puhkerežiimis.

Omadused:

- Mõõdud (mm) : 93,9x52,9x16,45
- Kaal koos standardakuga (g) : 92
- Standardaku : 860 mAh Li-Polymer
- Kolmesageduslik 900/1800/1900 MHz
- Ekraani tüüp : WQWGA, TFT, 262 000 värvi
- Ekraani suurus (px) : 320x240
- Andmeside kiirus : GPRS kuni 52.6 kb/s, EDGE kuni 236.8 kb/s, 3G kuni 384 kb/s
- Sisseehitatud modem
- Arvutiga ühendamise võimalus : bluetooth, microUSB kaabel
- WAP : WAP 2.0 xHTML, HTML
- GSM data, GPRS, EDGE, WCDMA (
- E-posti saatmine ja vastuvõtt : POP3, IMAP4, SMTP
- E-posti manused : jpg, 3gpp, mp3, ppt, doc, xls, pdf faile
- Dünaamiline mälu : 45MB
- Mälumaht : 45MB
- Mälukaart : Kuni 4GB (microSD)
- 250 mälukohaga sim-kaardi toetus
- Mälukohti telefonis : 1000
- Tekstisõnumid : 300
- Piltsõnumid : 300
- Kalendrikirjed : 100
- Bluetooth : 2.0 stereo
- Digikaamera : 2 megapikslit (1600x1200 pikslit) + VGA
- Digikaamera funktsionaalsus : video QVGA 15f/sek, autofookus, erinevad võtterežiimid
- Digipleier : MP3, AAC, eAAC+, WMA ,WAV, 3GPP, MPEG4, H.263
- Java toetus : 2.0
- Helinad : polüfoonilised 72 tooniga, MIDI, MP3, AAC/eAAC+
- Sünkroniseerimine : MS Outlook, Lotus Notes

Eriomadused:

- Automaatne klaviatuurilukk
- Eestikeelne menüü
- FM raadio
- Helistajarühmad
- Kalkulaator
- Kell / Kuupäev
- Mängud
- Olekud/Profiilid
- Personaliseeritav menüü
- Stopper/taimer
- Taustapildid
- Äratus
- Diktofon : vaba mälu ulatuses
- Galerii failid ja MMSid : vaba mälu ulatuses
- Java rakendused ja mängud : vaba mälu ulatuses
- Helistajagrupid erinevate helinatega
- Värinalarm, tekstisõnumid ja piltsõnumid
- MMS : kuni 300KB
- SMS gruppidele : 6 erinevale numbrile
- Ennustav tektstisisestus : T9, sõnumiloendur
- Kaasas tarkvara : LG Mobile Sync