The Elec viitab, et majasiseselt tähistatakse tehnoloogiat täheühendiga UDC (Under Display Camera, e. k. ekraanialune kaamera). Sisuliselt võetakse S10 ja Note10 seeria telefonidelt tuntud ekraanisisene kaamera ning pannakse selle peale selline ekraan, mis on kaamera poolt läbipaistev. Tulemuseks ongi telefon, mille esikaamerat kuidagi näha pole.

See võib olla ka üheks põhjuseks, miks Samsung praegustel telefonidel just sellise kaameradisaini poole suundunud on ning pole otsustanud minna kaasa korpusest välja kerkivate kaamerate trendiga, mille suur osa tootjatest omaks võtnud on. Vaatamata sellele ei tule uus telefon Ice Universe'i sõnul müügile senituntud mudeliseeriate nime all. "See ei saa olema S11 ega Fold 2 mudel," kirjutas lekitaja.

Samsung andis tegelikult oma plaanist selline ekraanitehnoloogia välja töötada juba 2018. aastal, kui ettevõtte tooteturundusosakonna juht Hassan Anjum ütles, et uus ekraanitehnoloogia on juba kohe-kohe tulekul ning oodata tuleb vaid pisut. Seega on ka ametlikult mingisugune kinnitus uudsele tehnoloogiale täiesti olemas.

Sarnastest lahendustest on hiljuti teada andnud ka teised telefonitootjad, näiteks Hiina tehnoloogiaettevõte Oppo, kes postitas sellekohase teadaande Twitterisse juba juunikuus. See on ka ilmselt üheks põhjuseks, miks Samsungil lahenduse telefoni toomisega tuli takus on.