Scott ja Macdonald on huvitatud dokumentaalfilmi loomisest, mille loojad on tavainimesed (YouTube'i kasutajad) ja mis võtab tulevastele põlvedele kokku ühe päeva meie maailma elus.

"Life in a Day" ("Elu päeva jooksul") koostajad lubavad valida materjali kahekümnelt projektis osalejalt, kes võtavad selle üles 24. juulil. Nad saavad nime kirja kaasrežissööridena ja tootjad lennutavad nad jaanuaris mainekale Sundance'i filmifestivalile USAs, mille programmist linalugu ilmselt siis osa võtab.

Scott saab olema produtsent, Macdonald režisöör. Viimasel on valdkonnaga piisavalt kogemusi, ta on tänu dokumentaalile ("One Day in September", 1999) isegi juba Oscari-võitja.

Macdonald: ""Life in a Day" on ajakapsel, mis ütleb tulevikupõlvedele, mida tähendas 24. juulil 2010 elada. See on ainulaadne sotsiaalse filmitegemise eksperiment, ja mis paremat viisi oleks lõputult materjali koguda kui maailmsele internetikommuunile läheneda."

YouTube'i kasutajad peavad osalemiseks laadima materjali üles hiljemalt 31. juulil, youtube.com/lifeinaday aadressil.

Ettekirjutused on meeldivalt lahtised, a la jäädvustada ei maksa võõraid kaubamärke ja kasutada ei tohi klippe teistest filmidest.