Selleks otstarbeks sobib teatavasti väga hästi RSS ehk uudistevoo standard, mis annab mugava ja kokkuvõtliku ülevaate kõige värskematest artiklitest, kirjutab Kahvel.ee.

Ainus puudujääk? Paljud veebihaldajad ei taha kogu artiklit RSSi kaudu kättesaadavaks teha ja nõnda tuleb sageli piirduda üksnes paari esimese lausega. Miks? Sest nõnda jääb suure tõenäosusega veebireklaam nägemata.

Kahvel.ee lugeja selle pärast kartma ei pea. Kui soovid RSSi kasutada, siis tee seda, sest kõik artiklid on täismahus kättesaadavad. Juhul, kui sa aga satud mõnele lehele, mis eelistab piiratud artiklite jagamist, siis soovitame kasutada Full Text RSS Feed Builderit, mille nimi vihjab otseselt pakutavale funktsionaalsusele.

Lühidalt öeldes võtab see kaval skript mitte nii kavala veebilehe pooliku RSS-feedi ning teeb viidatud artiklitest omakorda uue uudisvoo, kus tekst on täismahus kättesaadav.

Eriti mugav on see neile, kes tahavad uudiseid lugeda mobiiltelefonist või näiteks e-lugerist, sest suure veebilehe külastamine Kindle'iga on väga tüütu.

FTRFB kasutamiseks tuleb sisestada lehele soovitud uudisvoo aadress ning mõne hetke pärast luuaksegi sulle uus link, mille abil saad lugeda täispikki artikleid.