Eriti odavad nutiseadmed on toodetud tavaliselt arenevatele turgudele, aga leidub ka erandeid.

Näiteks võimsate allahindluste poolest tuntud Walmart – USAs loodud, nüüd 28 riigis tegutsev poekett – pakub nüüd kaht Androidi-kõnetoru kõigest 10 dollariga tükist. See on meie rahas 9,38 eurot.

Mudelid kannavad nimesid Sunrise L15G ja Lucky LG16 ja on tehnilistelt näitajatelt suht sarnased. Võimekuse või tarkvara poolest ei võlu vast isegi kõige tagasihoidlikumat tehnoloogiafänni. Mida ka hinda vaadates muidugi ei oota.

4G tuge pole, esikaamerat (tänapäeval tuntud kui selfie-kaamera) pole. Wifi muidugi on. Opsüsteem on kahe aasta eest ilmunud Android 4.4 KitKat. Salvestusruumi on 4 GB, aga õnneks saab microSD mälukaarti sisse toppida.

Mõlemad mudelid on toodetud LG Electronicsi poolt TracFone'i tellimusel - kuna viimane tegutseb vaid USAs, Puerto Ricos ja USA Neitsisaartel, ei ole ilmselt mõtet seadmeid siinmail kasutamiseks hankida.

Aga siiski tore teada, et ka ühe lõunasöögi hinna eest saab nutitelefoni tasku!

9,38 eurot on ju isegi odavam kui India turule paisatud Intex Cloud FX-i eest nõutavad 1999 ruupiat ehk 28,4 eurot. See oli eelnevalt meie teada odavaim nutitelefon, mis üldse saadaval.