Kohe peale Google Glassi tutvustamist avalikkusele hakkasid lennukama fantaasiaga inimesed otsime sellele rakendust pornotööstuses. Paraku aga tulutult, sest vähemalt laia avalikkuseni pole sellise fantaasia viljad jõudnud, kirjutab Photopointi ajaveeb.

Nüüd aga on välja ilmunud esimene pääsuke. Kõik soovijad võivad veebilehel glassandsex.com tutvuda uue Google Glassi rakendusega – Glance.

Ainult veebilehel aga saab sellega tutvuda vaid seetõttu, et ei Google Play ega Apple'i App Store ei taha seda esialgu oma lettidele lasta.

Nimelt on Glance mõeldud vana hea papa-mamma mängu... eehm... rikastamiseks.

Juhul, kui mõlemad partnerid kannavad Google'i nutiprille, siis saavad nad nende abil jooksvalt näha maailma läbi oma partneri silmade. Vähe sellest, seda saab ka salvestada. Lisaks võib prille kamandada esitama sobivat meeleolumuusikat.

Vähese ettekujutusvõimega või eriti paadunud kodanikud aga võivad oma fantaasia ergutamiseks küsida prillidelt proovimiseks põnevaid asendeid ette näidata.

Rakenduse loojad paraku ei reeda, millistest andmebaasidest õppematerjali pakkuma hakatakse ja kas seda ka reklaamidega elustatakse.