Mul on hea meel, et ma ei hakanud neid eile ühekaupa sisse toppima, vaid tulin enne heale ideele koonduudis teha. Nüüd võid neid korraga nautida. Kolm moskiitot ühe hoobiga!

iPhone

Esiteks uudis, mida Forte on tegelikult juba korra kajastanud, aga nüüd veidi üldisemas võtmes.

Nimelt muutub iPhone'i omamine nüüd enneolematult mugavaks. Osta võid seda ilma operaatori seatud võrgulukuta, kasutada iga operaatori SIM-kaardiga ja viia igasse volitatud hoolduskohta. Viimaste hulka loetakse IM Arvutid AS, Klaar OÜ ja Servisa ICT.

See on võimalik tänu sellele, et Apple'i tootevaliku edasimüüja AVAD Baltic sai ametliku iPhone'i-nutitelefonide edasimüümise õiguse terves Baltikumis.

Tele2 hakkab nutiseadmeid kindlustama

Tele2 hakkab esimese mobiilioperaatorina Eestis nutitelefone ja tahvleid kindlustama.

If Kindlustusega koostöös pakutav teenus kehtib seadmevarguse või -katkiminemise hüvitamiseks ja kogu maailmas, mitte ainult Eestis.

Tele2 Eesti tootedirektori Katrin Aroni sõnul on vastav teenus olemas nii Lätis, Leedus kui ka Rootsis, kus operaatori juures kindlustatakse keskmiselt 80 protsenti kõigist uutest telefonidest-tahvlitest.

Kindlustus maksab vastavalt seadme hinnale 1,99-6,99 eurot kuus, mis lisatakse igakuisele mobiiliarvele. Selle saab sõlmida Tele2 SIM-kaardiga seadmele, mis on järelmaksuga või kohe välja ostetud.

Varguse või purunemise korral seadet remonditakse või saab inimene valida uue; kompensatsioonimaksumusest arvutatakse maha omavastutus koos amortisatsiooniga.

Tasuta mobiil-ID otse pangaesinduses

Mobiil-ID ehk võimalus ID-kaardiga seonduvaid toiminguid ainult telefoni või tahvli abil teostada on hüve, mis paneb nutiseadmete suhtes leebuma küllap isegi kõige jonnakamad tehnoloogiapelgurid.

Et Mobiil-ID kasutuselevõttu veelgi populaarsemaks muuta, saab seda SEB esindustes sel nädalal tasuta teha (tavahind 10 eurot).

Paraku aega ja kohta ei saa ise valida. Loe lähemalt saidil Kiip.ee!