Seni oleme kuulnud sellest enamjaolt positiivset, aga hetkel ringlevad metsikus metsikus võrgus kõlakad, et Win 8 ilmub viimistlemata kujul, mille lõpuleviimine saab kohe arendusmeeskonna uueks prioriteediks.

Sõna läks liikuma Inteli teisipäevaselt ürituselt Taipeis, kus firma tegevdirektor Paul Otellini mainis seda töötajatele. (Intel on MSi lähim partner.)

Microsoft kiirustavat väljalaskega tahvelarvuti-maailmas uuesti kanna kinnitamiseks: Win 8 hakkavad kasutama nii MSi Surface kui ka paljude riistvarapartnerite tahvlid.

Paul Otellini kiitis Microsofti otsuse heaks, kuigi hoiatav näide opsüsteemi turuletoomisega kiirustamisest on veel üsna värske (Vista, 2007).

Microsofti esindaja on kommenteerinud, et Windows 8 läbis 16 miljoni aktiivse beetatestija abil põhjaliku testperioodi ja on ilmudes rohkem "valmis" kui ükski Windows enne seda.

Loodetavasti saame siis oktoobri lõpus teada, kas Windows 8 vajanuks veel "küpsemist" ning kuidas see mõjutab opsüsteemi levikut arvutikasutajate seas. Kui MS juhtkond korraga ei ehmu ja ilmumisaega kaugemasse tulevikku ei lükka (mis on partnerite survet arvestades vähetõenäoline).

Kirjeldatud probleem on aga üldine ja puudutab paljusid tehnoloogia- ja seadmetootjaid liivkasti suurimate poisteni välja. Forte kajastas seda pikemalt jaanuaris loos "Ostsid uue tehnikaseadme? Tubli, sa oled nüüd selle tasuta testija!".