Just sellise küsimuse peale on keegi hiljuti tulnud, sest Warner Bros teatas plaanist valmistada Tinderi-teemaline komöödia "Worst Date Ever" ("Halvim kohting üldse").

See räägib digisuhtlemise abil kohtunud paarist, kellest alguses asja ei saa ja lõpuks siiski (üllatus!) saab. Nagu "You've Got Mail" Tom Hanksi ja Meg Ryaniga, aga peategelased on kindlasti nooremad, spontaansemad ja tiirasemad.

Hetkel pole kuulda, kas Tinderi (äpi) käigushoidjad filmiprojektiga üldse seotud on või kui julgeid nalju komöödia pakub. Loodetavasti julgeid, sest teenuse kasutamiseks peab nüüdsest täisealine olema ja seega pole mõtet lapspublikut püüda.

Peaosatäitjad on välja kuulutamata, aga stsenaristid on Keith Merryman ja David A. Newman, kes on kirjutanud varem suhtekesksed peavoolu-komöödiad "Friends with Benefits" ("Seksisemud", 2011, peaosades Justin Timberlake ja Mila Kunis), "Think Like a Man" (2012) ja "Think Like a Man Too" (2014).

Arvestades, et tulekul on ka näiteks Tetrise (videomäng) ja emoji'de (digisuhtluses kasutatavad märgid) filmivariandid, siis võib uskuda, et neil päevil pole filmi tootmiseks enam ükski idee liiga "hõre".