Kuna alati on mõistlikum lasta teistel raskem osa tööst ära teha, koosnes artikkel peamiselt linkidest kolmele varasemale kingiidee-loole, mida oli avaldanud Photopointi ajaveeb.

Imetlesin tollal ja imetlen ka nüüd saidi esindajate usinust, et nad olid võimelised nii palju tehnikahuvilisele kingiks sobivaid seadmeid-vidinaid leidma.

Kasutut pahna polnud praktiliselt üldse (selle üle võiks muidugi vaielda, aga soovitan oma vaba ajaga midagi targemat peale hakata) ja esindatud olid koguni kolm eri hinnaklassi!

Aga mainitud artikliseeria koosneb tegelikult viiest osast, mis on nüüd täies mahus ilmunud. Ja kuna ihaldatuimad kingid on ilmselt kallimad kui sada eurot, on paslik üle vaadata ka ülejäänud soovitused.

Autorid on paljusid seadmeid oma käega proovinud ja nendest ka artikleid avaldanud, nii et suvalist, laoriiulitel tolmu kogunud kraami lugejad siin ilmselt ei kohta.

Fotohuvilised võiks selle teksti lõpus otsida ka linke Photopointi veebi väga asjalikele ülevaatelugudele 2013. aasta parimate kompakt-, peegel- ja hübriidkaamerate kohta.