Ta viitab muidugi sellele, et Hollandi firma LeaseWeb kustutas digisisu 630 serverist, mida Megaupload rentis (fotod, videod, dokumendid).

See toimus tegelikult juba veebruaris - umbes aasta pärast seda, kui USA võimuesindajad Megauploadi sulgesid ning esitasid saidi käigushoidjatele süüdistusi netipiraatluse, väljapressimise ja rahapesu kohta.

Dotcom tunnistab Twitteris kurvalt: "Meie juristid palusid LeaseWebilt korduvalt Megauploadi servereid mitte kustutada, kuni kohtuasjad USAs kestavad."

Mees tunnistab, et failide kadumine muutis ta pisarateni kurvaks.

LeaseWeb reageeris hiljem väitega, et on servereid ja nende sisu 2012. a jaanuarist oma kuluga säilitanud - ajast, mil failivahetussait pidi oma tegevuse lõpetama.

Kuna keegi pole vahepeal avaldanud soovi serveritele ligi pääseda, oli loogiline samm need sisust puhastada - millest ka Megauploadi inimesi informeeriti. (Sellest kuulmist Dotcom eitab.)

Megauploadi käsutuses oli tegelikult palju rohkem andmeruumi, muuhulgas 1100 serverit Carpathia Hostingult.

Dotcom varjub Uus-Meremaal, on kautsjoni vastu vabastatud ja loodab, et teda USA võimule välja ei anta. Sellealane kohtutegevus lükkub pigem 2014. a aprilli.

(Mees on aega juurde võitnud suuresti tänu sellele, et tema häärberit tabas ebaseaduslik reid.)