Samsung pakub nüüd aga toredat uut akupanka, mis on mitte ainult kena, vaid ka ootamatu, aga kindlasti kasuliku lisavõimalusega.

Battery Pack Kettle on üldiselt võttes üsna tavaline 5100 mAh mahutavusega lisaaku, millest USB teel oma mobiil- või nutiseadet turgutada.

Selle teeb aga eriti kasulikuks võimalus laaditav nutiseade püstiasendisse jätta, et see näiteks laadimise ajal kuhugi peale panna ja mugavalt videot vahtida.

Kettle'il on veel randmerihm, et seda soovi korral käe ümber kaasas kanda, ja LED-riba, mis näitab, kui palju "särtsu" alles on, enne kui varuakut ennast laadima peaks.

(Foto: tootja)

Teatud mõttes on miinus USB-C ühenduse puudumine, esindatud on USB-A ja Kettle'i enda laadimiseks micro USB. Aku kosutamine toimub üheksavatise võimsusega (5 volti x 1,8 ampi), mis on tavalahendustest veidi kiirem, aga kiirlaadimisele järele ei jõua.

Teisalt pole C-ga seadmed siiski veel laialt levinud, nii et äkki kõlbab praegune variant ka.

Kettle on hetkel tellitav Samsungi USA kodukal 29,99 USA dollari eest, aga ainult üht värvi, mis on pildilgi äratuntav Mint Blue sinine.

Eri firmad on tootnud juba nii palju akupankasid, et selles vallas midagi uudset välja pakkuda on ilmselt juba väga keeruline. Sestap ei taha Forte ka väita, et täpselt sellist nagu käesolevas uudises kirjeldatud, kuskilt mujalt ei saaks. Aga muhe uus toode on see ikka!