Alasdair Fieldi rajatud Reveal Media on tegutsenud juba 12 aastat ja need politseiüksused, mis tema  firma toodetud kehakaameraid katsetanud, on seni peaaegu eranditult vaid kiitnud kaamerat, mis on esiteks parandanud politseinike turvalisust, teiseks aga suurendanud ka tavakodanike usaldust mundrikandjate vastu. Ja paistab, et ka politseinikud ja parameedikud ei tunne oma privaatsust ohustatud olevat.

Suurbritannias läbi viidud küsitluses väljendas 92 protsenti politseinikest ja 72 protsenti parameedikutest rahulolu selliste kaameratega. Briti politseinikest 56 protsenti ja parameedikutest 25 protsenti on ka ise juba kehakaameraid katsetanud. 80 protsenti vastanuist ei näinud ka selliste kaamerate kandmises ohtu oma privaatsusele.

Politseinikud loodavad, et sellised kaamerad aitavad neil kuriteosituatsioonide kohta rohkem asitõendeid talletada ja lahendada ka muidu tüütuid vaidlusi. Parameedikud märkisid ka seda, et sellise kaameraga on neil võimalik arstidele edastada kaadreid patsiendi seisundist, kui nad alles haiglasse teel on.