Regio küll väitis, et seekord käiakse vaid magistraalidel ja suuremate vaatamisväärsuste juures, aga see ei tähenda, et Street View kasvõi oma tagahoovis ei võiks toimida. Tuleb vaid ise teha, kirjutab Arvutimaailm.

Kuidas see käib? Iseenesest siin midagi keerulist pole. Vaja on nutitelefoni uusima Androidiga (versioon 4.4) ja ka mudel peab olema selline, et toetab Google Camera äppi.

Kõige lihtsam on vaadata Google'i kontoga sisse logides veebist sellelt lingilt, kas sinu telefon (või tahvel) toetab Google Camerat. Kui toetab, vajuta install ja hetke pärast on Google'i kaamerarakendus telefonis olemas.

Vali rakendusemenüüst Photo Sphere, see teeb igas suunas 360-kraadiseid "mullipilte". Nüüd pildista enda ümber, hoides kaamerat võimalikult paigal.

Alusta vasakult paremale panoraami pildistamist: kaamera ise juhib, kuhu järgmisena oma telefon suunata. Kui ring on täis, võta üles ka taevas enda kohal ja maapind enda all. Alla pildistades saab ennast täielikult pildilt eemaldada, astudes veidi kõrvale, aga hoides telefoni ikka enam-vähem samas punktis, aga suunatuna alla.