Mäng on eilsest väljas ning hetkel saab seda mängida iOSi keskkonda kasutavates seadmetes (iPhone, iPad, iPod Touch). Androiditugi peaks arvatavasti saabuma järgmise aasta alguses.

Tegu pole lihtsalt klassikalise Super Marioga, mis nutifonile kohandatud, vaid ikka omaette mänguga. Nagu öeldud, saab mängu mängida ühe sõrmega, mis tähendab, et Mario jookseb pidevalt ise vasakult paremale (sealt ka mängu nimi). Tasemeid on kokku 24 ja kogu mäng on jagatud kolme erinevasse ossa, kirjutab Cnet.

Eksperdid ennustavad, et mängu võiks saata samasugune edu nagu suvist megahitti Pokémon God. Cnet kiidab uue mängu graafikat, muusikat, tasemete lahendusi ja muud.

Muidugi on siin ka omad konksud: esiteks maksab see rohkem kui valdav osa mobiilimänge. Kuigi selle allalaadimine ei maksa midagi ja ka osa sellest saab ka niisama mängida, maksab terve mäng 9,99 dollarit. Ja lisaks - ning see on ilmselt paljudele ebameeldivaks üllatuseks - ei saa mängu mängida ilma internetitoeta. Ühesõnaga võib ära unustada sellega lennukis meele lahutamise. Mängu produtsent Shigeru Miyamoto ütles septembris, et netitugi on vajalik selleks, et vältida või vähemalt piirata piraatlust.