Tuntus on väljateenitud. Silma paistsid nii seadme välimus ja näitajad kui hind (oma aja tippudega võrreldav sisu 2-3 korda odavamalt) kui ka tootja julge turundustaktika (osta saab tavaliselt ainult kutsega, mille saamiseks tuleb end firma kodukal registreerida).

Oma edulooga kõikjal maailmas väiketootjaid inspireerinud OnePlus tõi hiljuti välja jätkumudeli 2 ja kuulutas, et tänavuse aastanumbri sees võib oodata veel üht aparaati. Esmatutvustus toimub tõenäoliselt 29. oktoobril, kui OnePlus suure pressiürituse korraldab.

Et aga vahepeal veidi heategevust teha, pakub OnePlus huvilistele nüüd omapärast diili.

Kui sul on uus kulukas Samsungi nutitelefon (täpsemalt Galaxy mudel S6, S6 Edge, S6 Edge+ või Note 5), võid selle OnePlusile saata ja OnePlus 2 tasuta vastu saada.

Tundub mitte kõige magusama diilina, sest OnePlus 2 on ikkagi oluliselt odavam kui tipp-Galaxy? Vähemalt saad võimaluse heategevusega tegeleda.

OnePlus muudab vahetusprogrammi paraku keerukaks seeläbi, et osalemiseks peab veebivormi täitma ja ootama, et sind teiste seast välja valitakse.

"Võitjaid" on 50 ja viimane aeg veebivormi saatmiseks on 18. oktoobril.

OnePlus annetab saadud Samsungi telefonid heategevusorganisatsioonile Hone Phones, mille eesmärk on maailma eraldatud paikades moodsa tehnika abil tõhusamat arstiabi pakkuda.