Selliselt sobiks see uudne vidin kaunistama küll vaid kõige turskemate mehepoegade randmeid. Olgu aga ära mainitud, et Samsung`ile meeldib oma seadmeid enne avalikustamist valede korpuste sees hoida – niisiis ei pruugi piltidelt nähtav olla päris see, mida me saame näha Samsung Unpacked esitlusüritusel ülehomme õhtul. Vahendab blog.photopoint.ee

Korpus korpuseks – ekraan on aga see, mis ilmselgelt ei muutu. Kui te proovite ette kujutada näiteks digikaamera 3″ ekraani enda randmel, mõistate, et ilmselt see nutikell ka korpusemuudatusest hoolimata kompaktsete killast tulema ei saa. Eriti kui arvesse võtta et venturebeat.com andmetel on kella sisse ehitatud lisaks WiFi ühendusele 4 MP kaamera, kõlar ning aku, mis peab vastu 10 tundi.

Hetkel ei ole teada, kas nutikell töötab ainult Samsungi enda Android telefonidega või ehk siiski kõikide Androididega. Täpsemalt saame sellest teada aga juba ülehomme õhtul 4. septembril, mil Samsung IFA 2013 elektroonikamessil oma uut nutikella ametlikult esitlemas on.