CATi mobiilid on eelkõige tuntud oma robustse vastupidavuse poolest. Ka seda seadet on testimiste käigus muretult 1,8 meetri kõrguselt betoonile lastud kukkuda. Vee- ja tolmukindluse näitaja vastab seadmel standardile IP68, mis tähendab, et 1,5-meetrises vees peab ta vabalt vastu 35 minutit. Välja kannatab ta ka soolase niiskuse, vibratsioonid ja väändumissurve ning pole mingit probleemi pesta teda vee ja kuuma veega.

Aku vastupidavuseks lubab Cat kaks ööpäeva. Aku mahutavus on näitajaga 4000 mAh ning toidab see Snapdargon 660 kiipi.

Aga peamise ehk termokaamera juurde. See suudab tuvastada ja eristada erinevaid temperatuure kuni 400 kuumakraadini. Eriti hea vahend näiteks tuvastamaks, kust külm tuppa lekib, kuhu on pimedas aias kadunud lemmikloom või kus täpselt on äravoolutorus ummistus - soe vesi kraanist alla ja...

Näiteks näeb ühe teise tootja mobiiltelefon laual läbi FLIR Lepton 3,5 sensori välja selline:

Jätkuvalt on väga asjalik seadme vasakul küljel olev kollakas suur klahv, millega saab avada programmi, mida kasutaja ise seadetest valib.

Seadme garanteeritud töötamise temperatuurivahemik on -20 kuni + 55 kraadi. Seadme 5,6 tolline ekraan on kaetud uusima vastupidavaima Gorilla Glass 6 kaitseklaasiga, lisakaitset pakub veidi tasapinnast üle kerkivad ääred. Tarkvaraplatvormiks on Android 10. RQAM on 6 ja ROM 128 GB.

Seade maksab Eestis hetkel ligikaudu 640 eurot.