Toode kannab nime Otto Q ning see võimaldab kuni 10 W kiirlaadimist kõigele, mis juhtmevaba laadimist toetab. Seade võimaldab mobiilide, kellade, klappide laadimist kuni läbi 5mm paksuste kaitsekaante.

Pealt on laadija kaetud on see tekstiiliga, mille peal asetseb libisemisvastane silikoonring. Samast materjalist on ka toote põhi, et alus ise mööda lauda libisema ei hakkaks:

Moshi Otto Q

Disainilt meenutabki ta veidi Taani mööblit. Karbis on kaasas USB-C juhe, mille abil saab laadija ühendada tavalise adapteri või arvutiga.

Forte testis toodet täna hommikul mobiiliga Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, millel aku mahutavuseks väga suur näitaja 5000 mAh.

Testi tulemus:

  • Kell 8:57 - aku laetud 12 protsenti ning kui mobiil laadimisalusele asetada, siis lubas ekraan täislaadimise ajaks 2h ja 39 minutit.
  • Kell 10:07 - aku laetud 48 protsenti. Täislaadimiseni aega 1 h ja 35 minutit.
  • Kell 10:57 - aku laetud 70 protsenti, täislaadimiseni jäänud 56 minutit.


Laadimise ajal annab selle seisust kasutajale teada LED-indikaator: tagasihoidlikult „hingav" tuluke annab märku laadimisest, püsiv valgus aku täislaetust ning vilkumine segavast kõrvalisest objektist - näiteks võtmest mobiili ja laadija vahel.

Kasutamise mulje: igal juhul on mugavam tööle tulles telefon lihtsalt laadijale asetada, kui kuskilt laadija otsa otsida. Päris mugav ja maitsekalt disainitud vidin.

Saksamaa Apple'i väljaanne Mac&I testis erinevaid juhtmevabasid kiirlaadijaid ning kui Otto Q suutis iPhone 8 Plus aku täis laadida 3h11 minutiga, siis Ankeri sarnaselt tootel (Powerwave Stand) läks aega 3h53m, Aukey tootel LC-Q6 3h37m ja Belkini laadijal BoostUp 3h35min.

Toodet saab endale hankida hetkel Moshi veebipoest ja hind on sellel ligi 45 eurot.