Need kõrvaklapid paigutuvad tõesti kindlalt ja sügavale kõrva, lisaks aitab neil paigal püsida väline silikoonist detail. Üleliigne müra ei pääse seetõttu kõrva ka tegelikult vastavat funktsiooni aktiveerimata (näpuvajutus vasakul klahvil).

Seega ideaalsed näiteks väljas jooksmiseks. Nagu märgitud, siis on klapid ka niiskus- ja tolmukindlad ( IP 55) ning pole mingi probleem need pärast sportimist ka kraanivee alt läbi lasta.

Väga hea on ka Sony Headphones Connect mobiilirakendus, mis annab klappide üle väga hea kontrolli - olgu või bassi tuunimiseks.

Mis akusse puutub, siis karbist väljavõetuna peab aku vastu üheksa tundi, ümbris ise annab veel üheksa tunni jagu energiat, nii et kokku tuleb vähemalt 18 tundi puhast kasutusaega.

Mobiiliga on seade ühendatud nagu ikka Bluetoothi abil ja selle kiip saadab heli üheaegselt nii vasakusse kui paremasse klappi. Ambient Sound Mode ühendab seejuures mõõdukalt väliseid helisid ja klappidesse suunatavat muusikat. Adaptive Sound režiim reguleerib aga automaatselt helisid lähtuvalt kasutaja tegevusest - olgu selleks jooks, või laua taga istumine, jõusaalis või pargis viibimine.

Klapid on saadaval sinist, valget ja musta tooni ning maksavad ligi 200 eurot.