Sense 6 kasutajaliidese, kahe tagakaamera ja uute tarkvaratrikkidega telefon peab tegema seda, mida One ei suutnud – võtma tagasi niivõrd väärtusliku turuosa, mille Lõuna-Korea konkurendid on HTClt ära napsanud, vahendab Kahvel.ee.

Väliselt ei erine uus One oma eelkäijast just märgatavalt. Ekraani kohal ja all on endiselt BoomSound-kõlarid, korpus on metallist ning ekraani resolutsioon jääb 1920 x 1080 piksli juurde.

Tegelikult on One läbinud pea täieliku uuenduskuuri, kuid jäänud truuks heale disainile. Korpus on nüüdsest pea täielikult alumiiniumist ning telefon istub hästi kätte.

Ka on uus One märgatavalt õhem ning seegi aitab oluliselt parandada "käetunnetust", mille puudumine rikub nii mõnegi suuremõõdulise nutiseadme ära.

Lisaks M8-le endale leiab karbist seinalaadija, micro-USB kaabli, kõrvaklapid, kaitsekorpuse (ilma perforeeritud aukudeta), tööriista SIM-kaardi pesa avamiseks ning erinevaid dokumente.

HTC poolt on äärmiselt tervitatav seegi, et tehasest väljudes on telefonis piisavalt akut (90% ringis), et see koheselt kasutusele võtta.

Foto: tootja

Vaata rohkem uue One'i fotosid saidil Kahvel.ee!