Algselt oli Arnova seeria rohkem säästutahvlid, kui nüüdseks on selle nime all pea kõik arvutid, mis Elements sarja (Titanium, Platinum, Carbon jne) ära ei mahu.

Ning Arnova 97 G4 ei ole kohe kindlalt säästutahvel, kuid kohe kindlalt ei konkureeri see ka iPadi või mõne muu taolise hinnaklassi seadmega. Mis sellest tahvlist üldse arvata, räägime kohe lähemalt, kirjutab Photopointi ajaveeb.

Tehnilised andmed:

Android 4.1 Jelly Bean operatsioonisüsteem
9,7-tolline 4:3 küljesuhtega TFT LCD ekraan, 1024 x 768 pildipunkti
Kahetuumaline RK3066 protsessor, 1,6 GHz taktsagedus
Mali400 MP4 neljatuumaline graafikaprotsessor
1 GB RAM, 8 GB sisemälu, kuni 32 GB microSDHC mälukaart
Internetis käimiseks WiFi (IEEE 802.11 b/g/n)
Kaks 2-megapikslist kaamerasilma, üks ees, teine taga
microUSB arvutiga ühendamiseks ning lisaseadmete lisamiseks, miniHDMI väljund, kõrvaklapipesa
Kaal 700g

Tahvelarvuti eespaneel on äärest ääreni kaetud klaasiga, mille all on selge 9,7-tollise diagonaali ning 4:3 küljesuhtega TFT LCD paneel.

Ekraani värviküllasus, eredus ning suur vaatenurk on sellel seadmel suurepärased. Olgugi, et pildipunkte on ainult 1024 x 768, ei riivanud natuke madalam punktitihedus üldse silma.

Kasutajaliides on Arnova tahvelarvutil muutmata kujul peale laetud ning tootja pole ka omalt poolt müriaadi rakendusi vaikimisi lisanud. Mõned üksikud lisad ning Google Play rakendustepood ja sellega asi piirdubki. Mis on iseenesest positiivne – saab ise valida, mida peale panna ning mida mitte.

Paremas ülemises nurgas paistab silma ka pisike kaamerasilm – nii eesmisel kui tagumisel paneelil on 2-megapiksline valguspüüdja pandud. Ühega saad näiteks jõulukontsertil pilti, teisega Skype'i videokõnesid teha.

Loe täisteksti ja vaata rohkem pilte saidil Photopointi ajaveeb.