Japan Trend Shopi nimelises netipoes müügilolev näriline maksab 115 USA dollarit ehk hetkekursi alusel ümmarguselt 1350 krooni. Kuna seda ehivad Swarovsky kristallid, võib asjakest nimetada ilmselt nii trendikaks kui luksuslikuks, eks.

Erinevalt huulepulkadest on sellel närilisel siiski paljudeks toiminguteks vajalik rullnupp, nii et kasutamismugavust ei ohverdatud täielikult disaini altarile. Kas selline seade on ka üldiselt mugav, jääme vastuse võlgu. ChipChicki sait nimetab seda välimuse põhjal siiski ebamugavaimaks hiireks, mida inimene on tundnud.

Hiirel on USBst laetav liitiumaku, mis peaks kestma "päevi", kui usaldada seda müüva netipoe andmeid. Täpsem seletus on samuti kirjas: tunniajasest laadimisest piisab kaheks nädalaks, kui kasutada korraga poolteist tundi päevas. Kui aku hakkab tühjaks saama, annab sellest märku väike valgusdioodnäidik.

Suurus on 24,8 x 82 x 17,6 millimeetrit, kaal 23,7 grammi; värvivalikus on must, valge ja roosa. Toetatud opsüsteemid on Windows 2000, XP, Vista ja 7. Töötab traadita sideme kaudu kuni 3 meetri kaugusel arvutist.

Japan Trend Shop hoiatab, et instruktsioonid on ainult jaapani keeles, aga sellest pole hullu: paljud naised ei loeks neid ilmselt nagunii, vaid laseks asjakese töökorda seada lähimal mehel.