William Shatner on elu jooksul mõndagi korda saatnud, aga maailm teab teda eelkõige kapten Kirkina algupärases "Star Treki" telesarjas (pluss sellele järgnenud animasarjas ja seitsmes filmis).

Ingliskeelses ajakirjandus hellitusnime Shat omandanud mees jõudis nüüd avalikkuse ette sotsiaalvõrgu MyOuterSpace.com postripoisina, mis ühendab ulmeloojaid ja -fänne ning on suuresti mõeldud ulmetööstuse asukatele, kes otsivad tööd ja laiendavad kontakte. Oodatud on siiski ka lihtsalt videomängude sõbrad.

Igaks juhuks täpsustame, et ulme on levinud katustermin kolmele nii erinevale alale nagu fantaasia, sci-fi (teaduslik ulme) ja õudus.

Sait koosneb kuuest n-ö planeedist, et MyOuterSpace'i liikmed selgelt eristuks. Sealsete asukate eesmärk on tähemeeskondi luua, mida juhivad kaptenid. Näiteks disainijatele ja animaatoritele on mõeldud planeet Anteros, kirjutajate ja režissööride koduks saab aga Creatia. Valdkondi ühendavad kuus tähelaeva, kus ka teiste planeetide asukatega koostööd arendada.

Tähelaevad ja planeedid on loodud John Eavesi abiga, kes on tuntud ka "Star Treki" rekvisiitide ja laevade disainijana.

CanDoBetter.com on aga selline sotsiaalvõrk, mis laseb sul tulevastest võimalikest kohtingukaaslastest pilte postitada. Teised kasutajad hakkavad neid siis hindama, milleks on kolm valikut: mees võiks saada parema, naine võiks saada parema, ideaalne paar.

Kuvatud on ka kasutajate osakaal, kes sinu arvamusega nõustuvad ja mitte nõustuvad, ja sihtgrupiks ongi paarid.

CanDoBetter praegusel kujul on juba teist korda käiku lastud, sedapuhku saab ideaalse paari leidmiseks kasutada Twitteri ja Facebooki.