Siiani just tohutu ekraani poolest tuntud äriklassi klientidele suunatud Note seeria saab sel korral kaks telefoni - Note10 ja Note10e. Tõenäoliselt on uus telefon midagi sarnast nagu S10 seeria raames turule tulnud S10e telefon, see tähendab, et tehniliste näitajate ja välimuse poolest olulisi järeleandmisi ei tehta, kuid telefonil on mõned väiksemad puudused, mis tavainimesele üliolulised ei ole. S10e puhul oli selleks näiteks kaamerate hulk ning ekraanisisene sõrmejäljelugeja.

Pole teada, kui palju telefoni sõsarversioon maksta võiks, kuid Forbes spekuleerib, et hinnastamismudel võiks olla sarnane S10 seeriale, kus S10e mudel maksab 150 USA dollarit vähem kui tavaline S10. Sama võiks väljaande hinnangul kehtida ka Note seeria puhul. Kuna varasema Note'i hind jäi umbes 1000 euro piiresse, oleks Note10e hind tõenäoliselt 850-900 euro ringis.

Uue Note-telefoni kohta ringleb ka teisi jutte - näiteks kaotab Samsung väidetavalt telefonilt ära kõik füüsilised nupud ning asendab need puutetundlikega, samuti oletatakse, et telefonil võib olla kuni 100 MP tagakaamera.

Samsung tutvustab uut Note10 telefoni suure tõenäosusega augustikuus.