Roland Heiler, Studio F.A. Porsche tegevjuht räägib, et nende idee oli muuta huvialuste tootmise paradigmat ning Monacos asuva Dynamic Yachts valmistajatehase näol leiti sobiv partner, kes oli ideega valmis kohe kaasa tulema.

Sergei Dobroserdov, Dynamic Yachts tegevdirektor lisab, et kunagi enne pole luksusjahtide puhul pakutud omanikule võimalust, oma jaht online 's kokku panna: programm sarnaneb veidi Porsche moodsalt mängulisele autokonfiguraatorile.

"Me otsustasime ehitada täisalumiiniumkerega 35-meetrise sportliku luksusjahi, millel on innovaatiline hübriidajam," kirjeldab Dobroserdov.

Nimi Dynamiq GTT 115 peidabki endas aluse pikkust: 115 jalga võrdub 35.05 meetriga. GTT aga võiks justkui vihjata superjahi olemusele ning hinnale: baasvarustuses mereiludus maksab 11 900 miljonit eurot.

Studio F.A. Porsche disainitud superjaht kannab äratuntavat Porsche DNA-d. GT115 signatuurelementide seas on näiteks Targalt tuttav aknajoon, laeva ahtripeegel aga meenutab futuristlikku Mission E ideeauto kujustust.
Loe edasi siit