Loomulikult tekib siinkohal kohe küsimus, et mida siis üks viie kaameraga telefon teha suudab, mida teised ei suuda? Kaks telefoni esipaneelis paiknevat kaamerat suudavad eristada sügavust ning tegelevad näotuvastusega. Telefoni tagumisel osal paiknevad kolm kaamerat pakuvad samuti sügavusefekte ning võimaldavad uudseid sissezoomimistehnikaid. Mõlemad funktsioonid on tegelikult juba varasematelt telefonidelt tuntud, seega ei saa väga öelda, et telefon midagi kardinaalselt uut teha suudaks.

Tegelikult pole ka lahendused, kus telefonil on taga kolm kaamerat või ees kaks kaamerat ebatavalised. LG oleks lihtsalt esimene, kes on mõlemad lahendused suutnud ühte korpusesse suruda. See tähendab, et tegemist oleks esimese telefoniga maailmas, millel on viis kaamerat, märkides kaamerarekordit nutitelefonide maailmas.

Muude näitajate poolest peaks uus V40 olema sarnane LG G7 ThinQ mudelile. Sellel peaks olema "kulmuga" ekraan ja Qualcommi Snapdragon 845 kiip. Sõrmejäljelugeja paikneks koos kolme kaameraga tagaküljel ning samuti oleks telefonil eraldi Google Assistanti käivitamiseks mõeldud nupukene.

Ametlik kinnitus telefoni andmete kohta laekub ilmselt selle suve jooksul, arvestades, et telefoni müüki paiskamine peaks toimuma selle aasta sügisel.

Nüüd tasub ootama jääda vaid kuue kaameraga telefoni.