Warpia Easy Dock on mõeldud selleks, et Mac- või PC-sülearvutile mugavalt ning juhtmevabalt välisseadmeid külge "pookida": lauaarvuti klaviatuurid, hiired, LCD-ekraanid.

Kõlab liiga hästi, et olla tõsi? Arvestama peab ka piirangutega, tõsiseim vast 1400 x 1050 ekraanilahutuse nõue, mis jääb paljude tänaste vedelkristallekraanide "loomupärasele" resolutsioonile alla.

Ameeriklaste ettevõte Source R&D tahab asjakese eest 149,99 dollarit ehk hetkekursi alusel ümmarguselt 1700 krooni.

Kui see tundub ebavajaliku väljaminekuna, võib tavakasutaja loomulikult lihtsalt hiire, klahvistiku ja "suure" monitori läpaka külge ühendada. Sarnast funktsionaalsust pakuvad ka tasuta programmid nagu TeamViewer.
Warpia Easy Docki eelis piirdub sel puhul juhtmete puudumisega. See on eriti suur pluss projektoritele mõeldes (esitlused jms).

Kui aga mõelda moodsale töökeskkonnale (kontorile), kuhu inimene toob sülearvuti ja võtab selle lahkudes kaasa, muudab Warpia elu kindlasti mugavamaks. Pideva (välis)seadmete kinni-lahti ühendamise asemel saab hakkama mõne hiireklikiga.

Sobivad opsüsteemid on Windows XP/Vista/7 ja Mac OS X Leopard või Snow Leopard.

Warpia oskas möödunud nädalal tihedas uudisevoos jääda tagasihoidlikult varumeeste pingile, aga parem kirjutada hilja kui mitte kunagi, eks?