Ettevõte on loonud IndieGoGo ühisrahastusportaali kampaania, et nüüd oma kõrvaklappidele varaseid ostjaid leida. Hetkel saab uudse tehnoloogiaga varustatud klapid kätte 89 euro eest, kuid kahjuks Eestisse neid ei tarnita. Hetkel on võimalike tellimiskohtadena märgitud Saksamaa ja USA. Samuti hakatakse neid klientidele toimetama alles 2020. aasta oktoobrikuust.

Iseenesest klapid oma välimuselt kuidagi tavapärastest kõrvaklappidest ei erinegi, kuid nendesse on integreeritud Powerfoyle materjal, mille abiga saab energiat ammutada ükskõik millisest valgusallikast. Tootja sõnul saab 1,5 tunnise väljas viibimisega muusikat kuulata 68 tundi, 2 tunniga juba 168 tundi ning kui õues veeta 2,5 tundi, siis ei peaks klappe üldse laadimagi.

Ka muidu on klappidel 700 mAh mahutavusega aku, millega peaks muusikat saama kuulata 24 tundi. Seadme laadimine juhtmega võtab täiesti tühja aku puhul aega 2 tundi, seega tasub pigem üritada õues olla ning seal klapid täis saada.

JBL tõdeb küll ühisrahastuskampaania lehel, et hetkel on valmis vaid kosmeetilise prototüübiga ning päriselt toimivat seadet nad veel loonud ei ole, kuid arvestades JBL-i ja Harmani kogemust vallas, ei ole selle loomisega ilmselt probleemi. Esimese töötava prototüübini tahetakse jõuda järgmise aasta veebruaris, pärast IndieGoGo kampaania lõppu. Tootmine algab piisava huvi olemasolul järgmise aasta augustikuus.