Kes pole veel "Avatarist" küll saanud, on kindlasti rõõmsad, et Cameron rääkis lõpuks veidi lähemalt järjest ja viskas isegi õhku ideid kolmanda osa kohta.

Teine osa keskendub Pandora planeedi ookeanile, mis on autori sõnul sama külluslik, mitmepalgeline, pöörane ja fantaasiarikas nagu seniimetletud vihmametsad. Cameron on "Titanicu" järel tegelenud veealuse maailma (3D) jäädvustamisega lausa aastaid, nii et valmistuge visuaalsest tulevärgist hulluma.

Kolmanda puhul võiks tegevuspaik tema meelest "laieneda" Alpha Centauri AB tähesüsteemi. Saame aru, et see pole veel kivisse raiutud.

Cameron soostus just praegu uut infot jagama kindlasti seetõttu, et sel nädalal alustavad globaalset võidukäiku "Avatari" DVD ja Blu-ray kettad. Esimesed õnnelikud peaks saama need koju viia neljapäeval,

"Avatari" võib augustis oodata ka taas kinoekraanidele ja nüüd juba kuus minutit pikemana. Cameron ei täpsustanud, kas see kehtib ainult USA kohta, aga usutavasti on väljalase ikka laiema pinnaga.

Me kirjutasime "Avatari" edasisest käekäigust hirmpika uudise 26. märtsil, seal on huvilisele (üle) lugemiseks päris palju infot. Kontrollige linke käesoleva uudise all.

Inglise keelt oskavale huvilisele oleme seal linkinud ka LA Timesi algse artikli, kus Cameron asjast päris omadega räägib. Elus on hetki - mitte palju, aga siiski -, kus Forte sõnadest jääb väheks!