Eelmisel nädalal selgus, et nii mõnedki ajakirjanikud on uue telefoniga kimpus olnud ning kuigi SamMobile'i allikate sõnul on ära jäänud üritused tingitud esitlusruumidega seonduvatest probleemidest, jätab ootamatu plaanide ümber mängimine õhku siiski rasvase küsimärgi - ehk tegeletakse mõne kerkinud probleemi lahendamisega?

Nimelt võtsid mitmed telefoni kasutanud ajakirjanikud ja youtuberid ekraanilt ära kaitsekile, mida mingil juhul ära võtta ei tohi. Samsung ei olnud samas seda inimestele piisavalt selgeks teinud ning kasutajale võis ekraani kattev eriline kile tunduda lihtsalt kui ekraanikate, mis tehasest tulles telefonidel peal on. Kile eemaldamisel läheb aga pea 2000 USA dollarit maksva telefoni ekraan katki.

Lisaks sellele oli ajakirjanikel probleeme näiteks telefonihingedel tekkivate kühmude ning värelevate ekraanidega. Samsung teatas ametlikult, et uurib tekkinud probleeme ning otsib võimalusi ekraanikattega seonduva eripära klientidele selgemaks tegemiseks, kuid vähemalt USAs tuuakse telefonid müügile plaanipärasel ajal.

Samsung Hiinas ära jäänud üritustega seonduvat ametlikult kommenteerinud ei ole.