Festivali korraldajate sõnul on olnud fotokonkursi tööde tase on läbi aastate kõrge, võib siiski tõdeda, et piir amatöörfotograafide ja professionaalide taseme vahel ei ole sugugi nii selge. Igal aastal on  konkursil osalejate hulgas olnud mitmeid hobifotograafe, kelle võistlustööd saavad kõrge tunnustuse osaliseks. Ei tasu ennast alahinnata ning soovitame kindlasti esitada pildid konkursile et saada kinnitust oma loomingulise võimekuse kohta.

Kõikidest laekunud võistlustöödest esitatakse festivali raames žürii avalikule arutelule igast kategooriast ligi 300 eelhindamise edukalt läbinud tööd. Seda paremikku hinnatakse ja kommenteeritakse žürii poolt avatud ruumis kõikidele festivalil osalejatele. Parim võimalus õppida on kuulata rahvusvahelise žürii poolt läbi viidavat võistlustööde arvustust.

Fotokonkurss on rahvusvaheline ja pilte konkursile võib saata ükskõik millisest riigist. Pildid võivad olla tehtud ükskõik kus maailmas, see tähendab, et need ei pea olema pildistatud Baltikumis.

Fotokonkursile võib pilte saata ka juhul, kui mingil põhjusel ei saa festivalile ise kohale tulla.  Tuleb lihtsalt piltide üleslaadimisel märkida, kas osaled festivalil või mitte.


Rohkem lisainfot festivali kodulehel! 

Vaata valikut festivalile esinema tuleva Joe McNally valikust!