Skype-i üks loojatest Jaan Tallinn rääkis videointervjuus Fleep'ile, et ta saab oma asjad aetud kokku umbes nelja suhtlusvahendiga.

"Ma kasutan suhtlemiseks palju Fleepi, videokõnedeks aga kasutan Skype'i," rääkis Tallinn. "Siis ametlikumateks e-kirjadeks kasutan Gmaili, vähem ametlikemaks on Fleep. Ja viimasena kasutan telefoni häälkõnedeks ja aeg-ajalt tekstisõnumite saatmiseks," selgitas Tallinn.

Tallinn on üks investoritest, kes on toetanud Skype'ist irdunud inseneride suhtlusäpi Fleep loomist. "Skype'is oli kiirsõnumite/jutuka osa alati natuke nagu minu laps," selgitas Tallinn, kes suunas Skype-i tekstivestluse osa arendamist.

"Kui Henn (Ruukel, Fleep-i looja) tuli mu juurde ideega Fleep alustada, hüppasin kohe paati, sest ma nägin võimalust aidata asünkroonse suhtluse maailma arendamist," selgitas Tallinn intervjuus.

Fleep on teatavasti Eesti idufirma suhtlusvahend, mis erinevalt Skype'st töötab ka veebibrauseris, mille vestluseajalugu on otsitav ja kus saab suhelda e-kirjade kaudu ka inimestega, kes otse Fleep-i kasutajad polegi.

Kommenteeri, mitut äppi/suhtluskeskkonda/vahendit sina kasutada ja on see palju või vähe?