Põhjuseks ilmselt see, et paljud soovid ja unistused ehk sellel hooajal täitmata jäid, kirjutab Photopointi ajaveeb.

Väidetavalt näeb uus iPhone'i mudel ilmavalgust juba järgmisel sügisel ning vaadates ajas tagasi, siis erilist üllatust siin ilmselt oodata ei olegi. Ülejäänud teemadel aga on kõlakad vastukäivad või suisa ebareaalsed.

Ekraan

Esimese asjana oodatakse iPhone 6-lt suuremat ekraani. Siin on raske vahet teha objektiivsetel andmetel ja fännide fantaasial.

Suure tõenäosusega saab see olema Sharpi Retina+ IGZO Full HD 1080p ekraan, kuid suuruses ei suudeta kokku leppida.

Omavahel võistlevad 4,6, 4,7, 4,8, 5,7 ja 6 tolli. Apple'i senist käitumist vaadates tuleks siiski reaalsemaks pidada esiotsa numbreid.

Optimistid seevastu loodavad, et sarnaselt käesoleva aastaga pakub õunafirma samuti mitut erinevat mudelit, aga sedapuhku siis erinevate ekraanisuurustega – iPhone mini, iPhone 6 ja iPhone 6XL.

Protsessor

Teisena võib enam vähem kindel olla, et protsessoriks saab olema neljatuumaline A8 või vähemalt edasiarendatud A7.

Põhirõhk peab seal olema mitte niivõrd võimsusel kui efektiivsusel, et avaldada positiivset mõju akule. Suure tõenäosusega aga ei tule need protsessorid enam Samsungi sepikodadest.

Muu

Veel on arvajad suhteliselt üksmeelsed selles, et iPhone 6 hakkab jooksutama iOS 8 tarkvara. Selge see, et uue telefoniga tuleb ka uus tarkvaravärskendus, kuid kas see terve numbri võrra kasvab, on muidugi küsitav.

Lisaks on reaalsusele lähemal jutt 13 MP kaamerast. Samas aga on iPhone'i kaamerad hetkel niigi populaarseimad kaamerad terves maailmas ning kas resolutsiooni tõstmisel Apple'i silmis mingit olulist põhjust on, on küsitav.

Loomulikult liigub ringi ka eksootilisemaid ideid. Nii pakutakse järgmisele iPhone'ile küll NFC tuge (sorry, Apple alustas alles oma iBeaconiga ja seda võib oodata suur tulevik), juhtmevaba laadimist, 128 GB mahtu (unistage edasi) ning kodunupu (Home) puudumist.

Siin tuleb nüüd rõhutada, et kuulujutud ja kõlakad on alles alanud ning küllap toob järgnev aastaring veel küllaga järgmise iPhone'iga seoses lennukat ulmet ja karmi reaalsust.

Visuaalseks maiuspalaks pisut eriti fanaatiliste austajate näputööd, kuidas järgmine iPhone välja võiks näha (ülalolevas klipis).