Niinimetatud "kuumas sajas" on tänavu rekordiliselt palju e-lugejaid ning teisigi tahvelarvuteid tootjatelt nagu Lenovo, HP ja Notion Ink. Ülemisse kahekümnesse mahuvad ka näiteks HTC telefonid Desire ja Legend.

T3 võrguosa toimetaja Kieran Alger väidab: "Need tooted siin aitavad meil kokkuvõttes ennustada järgmisi samme tarbijatehnoloogias. Apple'i iPad on selle elav kehastus. Toode on sünnitanud massiivse meediahaibi ja kogunud üle maailma lõputult loopindu. See on lisaks toode, mis esitab valitsevale seisule väljakutse, potentsiaaliga muuta viisi, kuidas meediamaterjale nii väljastatakse kui tarbitakse."

T3 on (olnud) saadaval ka meie hästivarustatud ajakirjanduslettidel, nii et kui tahad näha kõiki nimekirja moodustanud sadat ja ilusaid klantsitud pilte sinnajuurde, lidu poodi!

Teine link uudise lõpus võimaldab ka neti kaudu "kuuma saja" läbi vaadata, kui ei raatsi lugemisvara eest maksta.

Esikümme näeb välja selline:

1) iPad (tahvelarvuti)
2) HTC Desire (mobiiltelefon)
3) Microsofti Project Natal (videomängude juhtsüsteem Xbox 360 konsoolile)
4) Samsungi 9000-seeria (telerid)
5) Skiff (e-lugeja)
6) Lenovo IdeaPad U1 (tahvelarvuti)
7) Panasonic DMP-BDT300 (3D Blu-ray pleier)
8) Philipsi 9000-seeria (telerid)
9) Amazon Kindle DX (e-lugeja)
10) Canon EOS 7D (digipeegelkaamera)

Aasia tehnikatootjad võtavad tõsiselt iPadi potentsiaali tahvelarvutitele turule uus elu sisse puhuda. Taiwanlased plaanivad tutvustada juunis aset leidval Comtexi messil "vähemalt kümmet" iPadilaadset seadet. Õnne tahavad proovida kõik suured läpakategijad.