Täpsemalt jõudis möödunud reedel müügile kaks uut Õunafirma toodet. Praegusel juhul on mõlemad tooted tahvelarvutid ehk iPadid, vahendab Kahvel.ee.

Esiteks neljanda põlvkonna iPad, millel on võrreldes 7 kuud vana iPadiga kaks korda kiirem protsessor ja Lightning-ühendusliides. Teiseks iPad Mini, mida oodati Apple'ilt juba mitmeid kuid.

Kui tavapäraselt näeb Apple’i uute toodete müügilejõudmisel hiiglaslikke järjekordi ehk väga suurt nõudlust, siis iPad Mini puhul oli see kordi väiksem. Järjekorrad ei olnud lühikesed vaid pelgalt USAs, vaid üle terve maailma.

Kuigi tundub, et iPad Mini järgi oli väike nõudlus, tuleb pidada silmas, et siiski suutis Apple esimese laadungi iPadisid müüa maha ca 2 tunniga.

Lisaks jõudis praegu müügile vaid WiFi mudel, LTE andmesidega uued iPadid peaksid poelettidele jõudma novembri keskel.

[HILJEM LISATUD] Apple väljastas pressiteate, kus mainis, et müüs esimese nädalavahetuse jooksul kolm miljonit uut iPadi. Kas see tähendab iPad 4 või iPad Minit või koguni kevadel väljastatud iPad 3 (mille ametlik nimi paistiski olevat "uus iPad"), või kui palju mida täpselt müüdi, jääb aga saladuseks.

See on vähemalt iPhone'ide-iPadide ajastul vist esimene kord, kui Apple tutvustab meediale müüginumbreid nii hägusel viisil. Tavaliselt nad on konkreetsed, stiilis "esimese nädalavahetusega läks kaubaks x miljonit seadet Y".