Esimesena on kahe protsessoriga hübriid-sülearvuti ON E2400 turule toonud Dell.

Inteli protsessor tagab ühilduvuse Windows operatsioonisüsteemiga, samas näiteks sirviku ja e-posti programme saab jooksutada Linuxi operatsioonisüsteemi vahendusel ARM-protsessorilt, vahendab EETimes.

ARM teeb koostööd selliste tarkvaraarendajatega nagu Adobe, Microsoft, Canonical ja Mozilla.

Ühe olulisema uudse disaini võiduna tõi ARM Holdings Inc tegevdirektor Warren East välja Pegatron minisülearvuti, millel on suhteliselt võimas 1Ghz ARM Cortex-A8 protsessor (Freescale toodetud ARM i.MX515), Linux operatsioonisüsteem ja töötab ühe laadimisega kaheksa tundi.

Intel-ARM hübriidsülearvutite kohta ütles East, et traadita võrguühendus on tänapäeval sülearvuti jaoks elulise tähtsusega ja arvutitootjad ostavad enamasti valmis rakendusteprotsessoreid, mis on loodud mobiiltelefonide tarbeks. Mobiiltelefonide maailmas valitseb aga ARM ja seega on mõtet ka teatud programmid panna tööle viidatud eriotstarbe-protsessoreil.

Vastates küsimusele, kas poleks mõistlik Windows ARM protsessorile portida, tunnistas East, et ideaalses maailmas näeks ta seda hea meelega, aga reaalses elus soovitas küsida Redmondi tegelaste käest, miks seda veel tehtud ei ole. Linuxi valdkonnas käib tema sõnul aga vilgas tegevus.

Inglismaal Cambridge'i linnas pesitsev ARM Holdings Inc ise protsessoreid ei tooda, vaid müüb ainult protsessoriarhitektuuri litsentse. ARM-protsessoritega on näiteks iPhone ja Nokia nutitelefonid. Suuremad ARM-protsessorite tootjad on Freescale, Texas Instruments ja Samsung.