Pärast seda, kui paljud senised kasutajad olid teatanud oma kontode likvideerimisest ning isegi selline internetihiiglane nagu National Geographic teatas oma pildivoo peatamisest Instagramis, läks sealne seltskond ärevile nagu vanatüdruk, kellele on kass püksi pistetud, kirjutab Photopointi ajaveeb.

Instagrami üks loojatest, Kevin Systrom (pildil), esines avaldusega, kus väitis, et Instagramil pole ealeski olnud kavatsust kasutajate pilte tulu teenimiseks kasutada. Tegu olevat olnud lihtsalt advokaatide viletsa sõnastusega.

Tuletaks siinjuures meelde, et Facebook köhis Instagrami eest välja miljard dollarit. Arvestades, et tegu on siiski kasumit taotleva ettevõttega, siis võib skeptikutel tekkida kahtlus Systromi siiruses. Aga väidetavasti on antud advokaatidele kindel käsk muuta kasutajalepingu sõnastust selgemaks ning eemaldada sealt kahtlust tekitavad kohad.

Seega ei maksa veel oma Instagrami konto likvideerimisega kiirustada. Jõuluaeg on ju ka lootuse aeg. Niiet mugigem oma verivorsti ja piparkooke ja jälgigem huviga, milliseid üllatusi üks maailma suurimaid fotojagamisekeskkondi meile veel valmistab.