Telefoni müügipakendist leidsin iPhone’i, ekraanipuhastuslapi, stereo-peakomplekti, laadija, doki ja USB-kaabli ning loomulikult tavapärase õunalogoga kleepsu. USB juhe on samasugune kui iPodi kaabel, kui välja arvata väiksem pistikuosa. Laadija on väike karp, mis käib seinakontakti ning mille taha ühendatakse see USB-kaabel. Eestis kasutamiseks tuleb telefon lahti “muukida”, sest USA versioon on seotud AT&T võrguga ning ka Euroopas varsti müügile tulevad iPhone’id on võrgulukuga.

iPhone on mõeldud telefonina kasutamiseks inimesele, kes ei viitsi numbreid meeles pidada. Vajutad telefoni ikoonile, valid vajaliku nime ja selle alt sobiva telefoninumbri, millele helistada. Seda kõike näpuga. Pole midagi mugavamat. SMSid on lahendatud vestlusena, sõnumid ilmuvad jutumullidesse ning on grupeeritud saaja kaupa.

Internetti suudab iPhone võtta nii mobiili- kui wifivõrgust. Olles kord ühte wifivõrku ühendunud, ühendub iPhone sinna automaatselt, kui sa selle võrgu levialasse satud. Kui läheduses on võõraid võrke, küsib ta sult enne ühendumist luba. Kahjuks ei toeta telefon aga 3G mobiilset andmesidet, EDGE’i andmeside tugi on õnneks siiski olemas.

Loe, mille vastu autor oma iPhone`i vahetaks Eesti Ekspressi lisast Homme.